ZADNJI PROSTI TERMINI V ČASU JESENSKIH POČITNIC

Bližajo se jesenske počitnice, prosti pa so še zadnji termini. Odpiramo pa tudi novembrske in decembrske termine.

Prosta termina sta 26.-27. 10. v Koči Zlatorog in 31. 10.-1. 11. v Koči Ojstrica

V mesecu oktobru ni več prostih terminov, razen dveh datumov v času jesenskih počitnic. Zaenkrat sta prosta termina od 26. do 27. oktobra v Koči Zlatorog ter od 31. oktobra do 2. novembra v Koči Ojstrica. Prostih pa je še nekaj terminov v mesecu novembru in decembru, kjer so na voljo še termini v času Božično-novoletnih praznikov. Vse proste termine lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod “Rezervacije”.
Tukaj so zadnji prosti termini v oktobru:
25.-27. 10.
31. 10.-2. 11.

Pri nas lahko koristite tudi nove turistične bone

Zadnji zakon, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prinaša nove turistične bone, tako imenovani TURISTIČNI BON 21, ki ga pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, kosila, večerje, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Lanski boni so podaljšani do konca leta 2021, tako da tudi z njimi lahko še vedno plačate svoje bivanje. Lanski boni veljajo do 31. 12. 2021.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti vikend je v novembru, in sicer v terminu od 5. do 7. novembra. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.